İstanbul Burun Estetiği Fiyatları

Tüm dünyada yaygın bir şekilde yapılan burun estetiği, burnun estetik ve fonksiyonel açıdan yeniden şekillendirilmesidir.

Tüm dünyada yaygın bir şekilde yapılan burun estetiği, burnun estetik ve fonksiyonel açıdan yeniden şekillendirilmesidir. Doğuştan ya da travmalara bağlı olarak burnun yeniden şekillendirilmesi gerekebilir. Burun şeklinden memnun olmayan hastalar bu operasyon sayesine kendilerini daha mutlu ve özgüvenli hissedebilirler. Aynı zamanda burun estetiği kişinin daha iyi nefes almasını da sağlayacaktır. 

Burun Estetiğinde Yaş Sınır Var Mıdır ? 

Nefes alma problemlerini gidermek ve burun görünümünü iyileştirmek için yapılan burun estetiği ameliyatının 17-18 yaşından sonra yapılması önerilir. Çünkü çocukluk döneminden itibaren vücudun tüm organları gelişimini devam ettirir. Ancak eğer hasta ciddi nefes alma problemi yaşıyorsa çocukluk döneminde de burun estetiği yapılabilir. Bu durumda burun estetiği için doğru zaman hekim tarafından belirlenir. 

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır ?

Burun estetiği burun şeklinden memnun olmayan ya da nefes alma problemi yaşayan kişilere yapılır. Hem kadınlara hem de erkeklere yapılabilen burun estetiği ameliyatının yapılması gerektiği durumları şu şekilde sıralayabiliriz; 

  • Burnun yüz şekline göre orantısız olması (büyük ya da küçük olması) 

  • Burun ucunun deforme olması

  • Burun ucunun düşük olması

  • Burun içinde et olması ve nefes alma problemi yaşanması 

  • Burnun kemerli olması

  • Burnun eğri veya çöküntülü olması

  • Başarısız burun estetiği ameliyatını iyileştirmek için de burun estetiği ameliyatı yapılabilir.

İstanbul Burun Estetiği Fiyatları 

Burun estetiğinden dünyanın merkezi konumunda yer alan İstanbul’da güncel burun estetiği fiyatları merak edilmektedir. Ancak burun estetiği fiyatları hakkında net bir bilgi vermek doğru değildir. Çünkü burun estetiği fiyatları birçok faktöre göre değişkenlik göstermektedir. İstanbul’da burun estetiği fiyatları; ameliyatı yapacak olan hekimin deneyimine, uzmanlığına ve ameliyatın yapılacağı tıbbi merkeze göre değişmektedir. İstanbul güncel burun estetiği fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Kulak ve burun sağlığına dair en yeni bilgileri ve püf noktaları Blog sayfamızda paylaşıyoruz.

Burun Estetiği

Tüm Yönleriyle Burun Estetiği

Burun estetiği diğer adıyla rinoplasti, burun şeklini değiştirmek veya burnu fonksiyonel açıdan iyileştirmek için yapılan bir estetik ameliyattır.

Devamını Oku

Kulak Estetiği

Otoplasti (Kulak Estetiği ) Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Halk arasında kulak estetiği olarak da bilinen otoplasti son zamanlarda en çok tercih edilen estetik ameliyatlar arasında yer alır.

Devamını Oku

Bize Ulaşın

Sorularınız mı var ? Randevu mu almak istiyorsunuz ? Bize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hızlı bir şekilde size dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Sinan Oduncu Whatsapp